Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Liverpool – Crvena Zvezda (preview)

Liverpool – Crvena Zvezda (preview)

Τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Uefa Champions League και η Liverpool υποδεχεται τον Ερυθρό Αστέρα ή αλλιώς Crvena Zvezda στο Anfield αύριο (24/10) στις 22:00.

Οι Reds μετά την ήττα τους στην Ιταλία από τη Napoli για τη δεύτερη αγωνιστική θέλουν να επιστρέψουν στις επιτυχίες κόντρα στους Πρωταθλητές Σερβίας και επίσης να πραγματοποιήσουν μια πειστική εμφάνιση μπροστά στο κοινό τους.

Η ομάδα του Klopp προέρχεται από το διπλό επί της Huddersfield το Σάββατο και θέλει να πάρει τους 3 βαθμούς και στον αυριανό αγώνα. Ο Γερμανός δεν μπορεί να υπολογίζει στους Naby Keita, Alex Oxlade-Chamberlain και Rhina Brewster. Διαθέσιμος για τον αγώνα είναι ο Sadio Mane, όμως για την ώρα δεν γνωρίζουμε αν είναι σε θέση να ξεκινήσει βασικός.

Από την άλλη πλευρά, οι Σέρβοι υπέστησαν βαριά ήττα από την Paris Saint-Germain στο Παρίσι για τη δεύτερη αγωνιστική με 6-1 και βρίσκονται στην τελευταία θέση του ομίλου με ένα βαθμό. Στον αυριανό αγώνα δεν θα αγωνιστεί, λόγω τραυματισμού ο γνωριμός μας από τα Ελληνικά γήπεδα, Marko Marin, καθώς και οι Milan Rodic και Jonathan Cafu.

Οι Marin και Rodic χρησιμοποιούνται βασικοί από τον Vladan Milojevic και η απουσία τους θα παίξει σημαντικό ρόλο. Ο Cafu δύσκολα θα έπαιρνε φανέλα βασικού.

Οι δύο ομάδες είχαν τεθεί αντιμέτωπες για το Κύπελλο Πρωταθλητριών τη σεζόν 1973-74 και μάλιστα η Liverpool είχε χάσει και τις δύο αναμετρήσεις κόντρα στους Σέρβους και με σκορ 2-1. Οι Reds του Bill Shankly δεν είχαν καταφέρει να περάσουν το εμπόδιο του Ερυθρό Αστέρα. Στον επόμενο γύρο, ωστόσο οι Σέρβοι αποκλείστηκαν από την Atletico Madrid.

Liverpool vs Crvena Zvezda.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com